Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

Yahya rasmi Karnival Tahun Baru Cina

Yahya (bersongkok) bersama Edward Yong > (lima dari kiri), Dr Marcus (enam dari kanan), Frankie Liew (empat dari kiri) dan jemputan lain di majlis itu.
Yahya (bersongkok) bersama Edward Yong (lima dari kiri), Dr Marcus (enam dari kanan), Frankie Liew (empat dari kiri) dan jemputan lain di majlis itu.

KOTA KINABALU:  Timbalan Ketua Menteri, Datuk Seri Panglima Haji Yahya  Hussin telah merasmikan Karnival Tahun Baru Cina 2016 Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (SJK) (C ) Hwa Shiong  Putatan di sekolah itu, hari ini.

Majlis tahunan itu turut dihadiri oleh Pembantu Menteri kepada Ketua Menteri, Datuk Ir.Edward Yong, Ahli Parlimen  Putatan, Datuk Dr.Marcus Mojigoh, Presiden Dewan Perniagaan  Tiong Hwa dan Perindustrian Putatan (PCCCI), Datuk Frankie Liew, Presiden Dewan Perniagaan dan Perindustrian Tiong Hwa  Kota Kinabalu, Datuk Michael Lui Yen Sang,  Isteri Edward Yong, Datin Marry Yong, Kapitan David Lo  Pengerusi Persatuan Ibu Bapa dan Guru-Guru, Encik Michael Chin Wee Yee dan Guru Besar, Puan Tang Siew Kean.

Selain persembahan tarian dan nyanyian, Yahya yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Petagas turut menyampaikan bungkusan ang pau dan hadiah kepada murid-murid sekolah itu.-Sayangsabah

Komen


Berita Berkaitan