Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

Pasar raya, 3 premis perniagaan terbakar

ANGGOTA bomba memadam kebakaran yang memusnahkan sebuah pasar raya dan tiga premis di Kampung Gum-Gum, Sandakan. - Foto ihsan Balai Bomba dan Penyelamat Sandakan.
ANGGOTA bomba memadam kebakaran yang memusnahkan sebuah pasar raya dan tiga premis di Kampung Gum-Gum, Sandakan. – Foto ihsan Balai Bomba dan Penyelamat Sandakan.

SANDAKAN: Sebuah pasar raya dan tiga lagi premis termasuk restoran musnah dalam kebakaran di Kampung Gum-Gum, Batu 16, dekat sini, sebentar tadi.

Kebakaran dipercayai berlaku kira-kira jam 5 pagi tadi dan setakat ini, tiada mangsa dilaporkan cedera dalam kejadian itu.

Difahamkan operasi memadam kebakaran masih lagi dilakukan sehingga jam 7 pagi tadi dengan bangunan dua tingkat dilaporkan musnah.

Operasi membabitkan 19 anggota daripada Balai Bomba dan Penyelamat Sandakan bersama lima jentera. – BH Online

KEBAKARAN yang memusnahkan sebuah pasar raya dan tiga premis di Kampung Gum-Gum, Sandakan. - Foto ihsan Balai Bomba dan Penyelamat Sandakan.
KEBAKARAN yang memusnahkan sebuah pasar raya dan tiga premis di Kampung Gum-Gum, Sandakan. – Foto ihsan Balai Bomba dan Penyelamat Sandakan.

Komen


Berita Berkaitan