Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

Muhyiddin Boleh Berucap Asalkan Tidak Melampaui Batas

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor
Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor

PUTRAJAYA – Timbalan Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yassin boleh berucap pada satu majlis perhimpunan yang dijadual diadakan di Kuala Lumpur malam ini namun diingatkan agar tidak melampaui batas, kata Setiausaha Agung UMNO Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Katanya beliau tidak mengetahui ‘desas desus’ Muhyiddin akan berucap dalam satu perhimpunan khas di Kelab Sultan Sulaiman, Kampung Baru, malam ini.

Bagaimanapun, Tengku Adnan berkata terpulang kepada bekas timbalan perdana menteri itu jika mahu memberi ucapan pada majlis itu.

“Hanya jangan melampaui batas, jika tidak, kami akan mengambil tindakan,” katanya kepada media selepas menghadiri ‘Program Back to School’ di Menara Seri Wilayah di sini hari ini.

Dalam pada itu, Tengku Adnan yang juga Menteri Wilayah Persekutuan berkata kementeriannya telah melaksanakan program pemberian barangan keperluan sekolah termasuk beg sekolah, alatan menulis dan bekas air minuman, sejak tahun lepas.

“Pemberian kepada murid-murid Tahun Satu kali ini melibatkan 3,200 di semua 14 sekolah di kawasan Putrajaya,” katanya. – BERNAMA

Komen


Berita Berkaitan