Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

Ketawa Bersama Harith Iskandar di Sabah pada 5 Jun

Jainab Ahmad (tengah) menyokong penuh usaha NGO menganjurkan kerja-kerja amal untuk membantu persatuan dan NGO yang memerlukan bantuan dan sumbangan.
Jainab Ahmad (tengah) menyokong penuh usaha NGO menganjurkan kerja-kerja amal untuk membantu persatuan dan NGO yang memerlukan bantuan dan sumbangan.

KOTA KINABALU – Pelawak terkenal negara, Harith Iskandar yang dianugerahkan pelawak terbaik Top 10 Asia baru-baru ini akan mengadakan persembahan komedi di Sabah di Auditorium Dewan Tun Ahmad Raffae, Yayasan Sabah, pada 5 Jun ini.

RM10 daripada pembelian tiket akan disalurkan kepada Majlis Perkhidmatan Masyarakat Sabah, sebuah badan bukan kerajaan (NGO) yang giat dalam  aktiviti kebajikan sukarela.

Orang ramai yang berminat dan mahu membeli tiket awal boleh membuat tempahan dalam talian menerusi http://thinkworkshop.com.my/laughmalaysia/tickets/  di kafe Party Play Lifestyle, Kolej Jesselton, City Mall, Hanakoya Premium Gift & Flower, The Peak Suite; Cabo – Mexican Restaurant dan 1Borneo.

Persembahan Harith itu dibawakan oleh syarikat Mah Sing Group dengan kerjasmaa oleh Talent Bah, Fikirkan Bengkel dan Harith Iskander V Hari Productions, – Sabah Edisi Harith Iskandar  ‘Laugh Malaysia’ menjanjikan malam bergembira dan ketawa kepada penonton.

Ia juga akan menampilkan pelawak baharu Malaysia, Dr Jason Leong, dan juga tetamu khas  GB Labrador iaitu seorang pelawak paling terkenal dari Filipina. – SayangSabah

Komen


Berita Berkaitan