Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

Kereta sorong bayi gergasi untuk dewasa

SEORANG wakil syarikat Contours memberi penerangan kepada seorang lelaki yang menaiki kereta sorong bayi gergasi.
SEORANG wakil syarikat Contours memberi penerangan kepada seorang lelaki yang menaiki kereta sorong bayi gergasi.

Chicago (Amerika Syarikat): Sebuah syarikat barangan bayi di sini mencipta kereta sorong bayi gergasi supaya ibu bapa boleh merasai sendiri keselesaan produk berkenaan sebelum membelinya untuk anak mereka.

Syarikat Contours membuat replika kereta sorong bayi bersaiz dewasa daripada produk popular mereka dan menjemput ibu bapa menaikinya.

Satu video yang dimuat naik syarikat itu di YouTube, menunjukkan beberapa orang dewasa menaiki kereta sorong bayi gergasi berkenaan dan dibawa bersiar-siar di tengah bandar.

“Masalah yang dihadapi ketika membeli kereta sorong bayi adalah anak anda tidak boleh memberitahu sama ada dia selesa dan menyukainya atau tidak.

“Kami mencipta replika bersaiz dewasa daripada kereta sorong bayi popular Contours bagi membuktikan produk kami sangat selesa untuk bayi anda,” kata jurucakap syarikat itu.

Dalam video berkenaan, ibu bapa dilihat teruja menaiki kereta sorong bayi berukuran 2.3 meter tinggi, 1.82 meter panjang dan 1.22 meter lebar.

Ibu bapa yang dibawa menaiki kereta sorong bayi berkenaan nampak gembira ketika dibawa ke beberapa lokasi termasuk pasar raya.

Beberapa ibu bapa yang mencuba kereta sorong bayi berkenaan memuji syarikat itu yang berusaha memuaskan hati pelanggan.

“Sebelum ini saya tidak pasti anak saya selesa atau tidak ketika menaiki kereta sorong bayi, tetapi kini saya boleh mencubanya sendiri sebelum membelinya,” kata seorang wanita.

Menurut jurucakap Contours, syarikat itu akan membawa kereta sorong bayi berkenaan ke seluruh bandar dan teruja berkongsi produk berkenaan dengan pengguna. – Agensi/HMetro

Komen


Berita Berkaitan