Sayang Sabah Facebook

Likes
Sayang Sabah Twitter

12,522

Followers

Sayang Sabah - Portal Berita Negeri Kita

Coway adakan program ‘Water Specialist Tour 2015’

12:37pm 02/12/2015 Dewiana Tinggolongon 39 views Kota Kinabalu,Tempatan
Dari kiri, Jimmy Ooi, Kadijah, Brad Hong, Angie Tan dan Kk Thai merakamkan gambar bersama sambil menunjukkan simbol bagus bagi produk penapis air Coway.

Dari kiri, Jimmy Ooi, Kadijah, Brad Hong, Angie Tan dan Kk Thai merakamkan gambar bersama sambil menunjukkan simbol bagus bagi produk penapis air Coway.

KOTA KINABALU- Coway yang berasal dari Korea mengadakan program ‘water Specialist Tour 2015’ yang dianjurkan oleh syarikat berkenaan.

Program berkenaan merupakan program pertama diadakan di Timur Malaysia dan diadakan di Promenade Hotel di sini hari ini (Isnin).

Program selama setengah hari itu turut mengadakan pelancaran water specialist Coway no.1, ujian air dan demonstrasi, pameran penapis air, dan pengedaran nota water specialist.

Menurut, Pengurus Jualan Coway Sabah, Kadijah Enduny berkata Coway akan membuka  enam cawangan baharunya di seluruh Sabah pada masa akan datang.

Jelasnya, produk penapis air berkualiti  berkenaan teah mendapat pengiktirafan dan biasanya dilanggan oleh oleh badan-badan korporat.

“Harga bagi produk ini beh dicapai dalam kadar harga RM2,000 hingga RM7,000,” katanya. Beliau berkata demikian ketika ditemui pemberita di sini hari ini. (Rabu).

Turut hadir dalam program itu, Pengurus Besar Coway Malaysia, KK Thai, Penurus Besar, Angie Tan, Pengurus Jualan Coway Sabah, Kadijah Enduny, dan Pengurus Jualan Coway Sarawak, Jimmy Ooi.- Oleh Dewiana Tinggolongon / sayangsabah.

Apa Komen dan Pendapat Anda