Sayang Sabah Facebook

Likes
Sayang Sabah Twitter

12,434

Followers

Sayang Sabah - Portal Berita Negeri Kita

Bergelar Bapa Seawal Usia 13 Tahun

9:39am 30/11/2015 Pak Roshan 4169 views Global

bapa-muda

Seorang kanak-kanak warga British yang menjadi bapa pada usia 13 tahun telah  menjadi viral di laman sosial apabila banyak posting berkenaan perkara ini dimuat naik.

Bercakap tentang zaman kanak-kanak, ramai tidak mempunyai petunjuk tentang berkasih sayang. Walaupun ramai yang terperangkap dalam sekumpulan rakan-rakan yang masih memikirkan tentang maksud cinta.

Apabila seorang kanak-kanak sepatutnya berseronok dalam hidup, belajar begitu banyak sukan, menikmati stesen bermain, dia akhirnya menjadi seorang bapa. Tapi bagaimana perkara ini terjadi?

Budak lelaki kelahiran British bernama Alfie Patten adalah yang hanya empat kaki tinggi dan kelihatan lebih muda dari usianya telah menjadi seorang bapa. Nama bayi yang baru dilahirkan adalah Maisie Roxanne.

Ibu kepada bayi itu, Chantelle Steadman adalah dua tahun lebih tua dari bapanya. Alfie hanya berumur 12 tahun apabila teman wanitanya yang berusia 15 tahun mengandung selepas malam seks tanpa perlindungan.

Ini adalah hasil daripada hubungan cinta sebelum kahwin pada usia yang sangat muda. Apa yang boleh kami katakan ialah perkara ini adalah kemuncak segala kebodohan. –MYNEWSHUB.CC

 

ry8bhdpx65jwv77wkvmt

 

Apa Komen dan Pendapat Anda