Kota Kinabalu
Kota Kinabalu
Sandakan
Tawau
Lahad Datu
Keningau
Putatan
Semporna
Kudat
Papar
Ranau
Beaufort
Kota Belud

Sayang Sabah - Berita Negeri Kita

AF Adel-konsert 7K

AF Adel di Sutera harbour
AF Adel di Sutera harbour

KOTA KINABALU: Adel,  bintang Sabah Akademi Fantasia 2014 akan membuat persembahan di Konsert 15 Sutera Harbour 7K Main Post Run di Gelanggang Tenis  pada hari Sabtu, Ogos 29.

Adel yang kini berpangkalan di Kuala Lumpur akan menyampaikan lagu single beliau yang bertajuk, “Hati” serta   lagu “Love Me Like You Do” dan “Rolling In the Deep”.

Adel yang mendapat tempat ke-lima semasa pertandingan Akademi Fantasia 2015 baru-baru ini muncul dalam  Telemovie pertama beliau bertajuk “Ketupat Jantung Hati”.

“Saya teruja untuk melaksanakan dan berjumpa peminat saya pada SH7K2015 itu. Saya harap orang ramai akan datang dan menyokong 7K Run “kata Adel dalam satu temu bual di Resort semalam.

Lebih banyak organisasi dan individu telah mendaftar untuk Larian tahun ini dan mereka yang berminat masih boleh mendaftar di lobi Sutera Harbour Marina & Country Club dari jam 9.30 pagi setiap hari. Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM30 bagi setiap orang dewasa dan RM20 untuk setiap kanak-kanak atau pelajar. Yuran ini  termasuk 7K T-shirt. Pendaftaran kumpulan boleh didapati tetapi kumpulan itu seharusnya tidak kurang dari 20 orang dalam satu kumpulan. Merek dikenakan bayaran sejumlah  RM27.00 seorang.

Pendaftaran boleh dbuat di Booth 7K di Suria Sabah pada Ogos 8, 9, 15, 16, 22 dan 23 dan pada hari Ahad di Gaya Street pada 9, 16 dan 23 Ogos.

Maklumat boleh diperolehi daripada Cornelia Tahing di 7K Hotline 60 88 303 473.-Sayangsabah

Komen


Berita Berkaitan